Referenties

“Bedankt voor het sparren! Met jouw vele tips en hulp ben ik nu echt helemaal klaar om mijn nieuwe dienst te lanceren binnenkort.”

Anoniem

“Positieve reacties van het team! Verhelderend en confronterend.”

Cursist incompany training Twitter effectief inzetten

“Voor de iPhone App ‘Piggysave’ heeft Marcelle een meer dan welkome inbreng gehad. Op basis van een door mij geleverde opzet heeft zij met haar creatieve inbreng een prettig leesbaar en toegankelijke tekst geleverd. Zowel de wervende tekst als de handleiding maken de App op een professionele manier af. De kans op een succesvolle introductie van de App is hierdoor zeker gestegen. Ik wil daarnaast haar flexibiliteit noemen. Teksten voor een App zijn veelal het sluitstuk, waardoor er extra druk ontstaat om dit in korte tijd te regelen. Marcelle heeft hier snel gehandeld en binnen korte tijd een strak resultaat geleverd. Kortom, waar voor je geld, snelle levering en een geweldige creatieve inbreng.”

Rob van Scheijndel, Canucit

“Op een deskundige en sympathieke wijze heeft Marcelle mij ingewijd in de wereld van social media. De zin en onzin van social media voor een raadslid zijn daar goed in belicht. Zij heeft mij verder geadviseerd op welke manieren ik mijzelf daar zichtbaarder kon maken hetgeen goed gelukt is. Een quick scan social media door Marcelle is een aanrader!”

Nadya Aboyaakoub, raadslid Gemeente Nijkerk

“Marcelle heeft haar integere en warme ondernemershart op de juiste plaats. Ze heeft op professionele wijze de social mediatak voor VIDM.nl opgezet en beheert nog dagelijks het twitteraccount @VIDMnl en de Facebookpagina voor VIDM. Ruim 90 procent van alle aanmeldingen voor VIDM komt binnen door de inzet van social media. Marcelle is het geheim achter het succes van social media voor mijn onderneming.”

Janneke van Heugten, VIDM

“Zeer kundig social media advies waarmee je in de wir war van social verder komt! Aanrader!”

Linda Schulte, Preferenso.nl

“Subliem geschreven persberichten voor de Vrouw van 2011 door Marcelle heeft mede ervoor gezorgd dat De vrouw van 2011 een succes is geworden. Niet alleen bereikt zij met haar tekst voor de persberichten de doelgroep maar ook de media komt daardoor in actie. Ook het mediaplan dat gezien de korte aanlooptijd is prima geschrevenen en uitgevoerd. Marcelle is heel fijn om mee samen te werken.”

Jolanda van Henningen, Our Dream Management

“Marcelle heeft mij in twee uur wegwijs gemaakt in de nieuwe media (linkedin, twitter, bloggen) en laten zien welke mogelijkheden dit biedt. Ze heeft dat op een voor mij zeer begrijpelijke wijze gedaan en mij inzicht gegegen in de noodzaak om als modern bedrijf op juiste wijze gebruik te maken dan deze media.”

Henk Luigjes, Hoogeveen & Luigjes

“Marcelle heeft me in korte tijd de ins en outs bijgebracht over social media. Heel praktisch en doelgericht. Voor vragen die daarna aan de orde kwamen, schoot ze vrijblijvend en adequaat te hulp. Heel plezierig en bruikbaar dus, haar dienstverlening! Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Deskundige, Waar voor uw geld.”

Josje Kuenen, Communicatiereeks

“Marcelle is een Nijkerkse onderneemster die veel onderneemt op het gebied van social media. Ze organiseert interessante events om naar toe te gaan, zoals de Open Coffee club en LinkedIn meetings. Ze doet veel voor de regio Nijkerk en voor de mensen om haar heen. Mandy aan tafel en Het Nijkerks Dictee zijn goede voorbeelden daarvan. Ze verbindt mensen met elkaar en ze weet goed waar ze mee bezig is.”

Arjan de Zeeuw, (Sport)voedingscoach bij Movimi

“Marcelle Warringa van Commuwise heeft mij enorm geholpen met het benaderen van de pers. Zij heeft mijn persbericht verbeterd. Zij heeft de pers voor mij aangeschreven. En ze heeft voor mij een belronde gedaan.”

Frank Los, De Transparante Kerk

“Marcelle en ik werken samen als redacteur en blogger voor de site www.socialned.nl. Marcelle heb ik hierdoor leren kennen als een zeer kundig redacteur en bevlogen blogger. Haar blogs over social networking en pr 2.0 lezen heerlijk weg en bevatten altijd nuttige informatie waarmee de lezer weer verder kan. Daarnaast is ze zeer proactief in het organiseren en coördineren van de redactiewerkzaamheden. Dankzij haar inzet loopt het op rolletjes en dat is belangrijk voor een site die het moet hebben van haar vrijwilligers!”

Maroesja Kuut, Creatxt

“Marcelle,
Vanuit mijn rol als voorzitter van Morning Tears Nederland en als mens wil ik mijn waardering uitspreken over jouw betrokkenheid bij het wel en wee van de ‘MorningTears’ kinderen’. Je weet je kwaliteiten c.q. kennis op het gebied van communicatie en social media dusdanig te bundelen, zodat Morningtears hier de vruchten van plukt. Daarnaast waardeer ik het ontzettend dat je ondanks een vaak overvolle agenda tijd weet vrij te maken om de ‘Morningtears kinderen’ een hart onder de riem te steken.”

Paul Alders, voorzitter Morning Tears Nederland

Reacties zijn gesloten.