Open Coffee Nijkerk op vrijdag de 13e bij Alberto’s Italian

De eerstvolgende Open Coffee Nijkerk (en ook de laatste van dit jaar) is op vrijdag 13 november in de wijnbar van Alberto’s Italian. Ontspannen netwerken met koffie of een ander drankje, kennismaken en kennis delen met ondernemers en belangstellenden uit het bedrijfsleven en/of de overheid? Bij Open Coffee Nijkerk is iedereen van harte welkom. Of je nu op zoek bent naar business of een baan, advies en tips; alles kan. Open Coffee is toegankelijk voor iedereen. Je betaalt geen entreefee, geen lidmaatschapskosten, enkel de drankjes die je nuttigt.

Op vrijdag 13 november zijn we te gast bij het onlangs geopende Italiaanse restaurant Alberto’s Italian. Alberto heeft de wijnbar gereserveerd voor Open Coffee Nijkerk. Een mooie gelegenheid om te proeven van deze mooie gelegenheid voor een diner of zakelijke lunch of borrel. Uiteraard is koffie en thee verkrijgbaar en is wijn bestellen niet verplicht. Je bent van harte welkom tussen 15.30 en 18.00 uur. Het adres: Molenplein 7-9-11.

Laat de organisatie van Open Coffee Nijkerk en je netwerk weten dat je erbij bent via Facebook: http://www.facebook.com/events/797662307022946/.

Dit bericht is geplaatst in Open Coffee Club, Open Coffee Nijkerk. Bookmark de permalink.